| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Prospero Love-hungered freak

Data înscrierii: 16/Aug/2007 Mesaje: 2193 Locație: Pe forum 5665 bani
Opinie: ... it is to laugh, eh...?
|
|
| Sus |
|
Mihai_Only debutant

Data înscrierii: 31/Aug/2007 Mesaje: 135
37 bani
Opinie: schh
|
Trimis: Sâm Apr 19, 2008 7:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Nu este absolut deloc strigător la cer.Prospero.Firefox este un browser foarte bun și orice profesionist îl alege drept browser deafult dar fiindcă IE-ul este inclus în orice sistem de operare Windows,acesta beneficiază de mai mulți utilizatori.Eu unul am făcut și reclamă moca la firefox pe site-urile mele cu toate că puteam să aleg asta și de la adsense și să mai fac un lban dar am zis că așa ceva merită ajutor moca + un backlink.Chiar dacă Opera,Safari și NetScape nu fac reclamă,îți spun că nu sunt așa populare ca FireFox.
|
|
| Sus |
|
basaru debutant

Data înscrierii: 04/Feb/2008 Mesaje: 132 Locație: La fundul mării 362 bani
|
Trimis: Lun Apr 21, 2008 10:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mozilla ramane pentru mine browserul number 1, oricum...
De Internet Explorer am o parere foarte proasta si dupa mine ar trebui sa fie pe la coada.
Opera e ok, iar Safari nu e asa de cunoscut pentru ca e mai mult browserul de la Apple si nu prea cred ca e prea compatibil cu windows.
In ceea ce priveste reclama, intr-adevar e ca tot dai de publicitate pentru Mozilla. Am impresia ca cei de la Google si cu Mozilla sunt parteneri in promovare reciproca, si prin asta se si explica publicitatea de pe youtube, fiind o achizitie a lui Google.
Oricum ar fi Mozilla rules.............
|
|
| Sus |
|
Mitza_003 Moderator

Data înscrierii: 28/Dec/2007 Mesaje: 189 Locație: Miami 307 bani
|
Trimis: Joi Iun 04, 2009 8:43 am Titlul subiectului: |
|
|
Mozilla is the way.  |
|
| Sus |
|
basaru debutant

Data înscrierii: 04/Feb/2008 Mesaje: 132 Locație: La fundul mării 362 bani
|
|
| Sus |
|
Mitza_003 Moderator

Data înscrierii: 28/Dec/2007 Mesaje: 189 Locație: Miami 307 bani
|
Trimis: Mie Iun 23, 2010 5:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Eu zic sa cautati pe internet "windows 7 e" si sa vedeti acre e treaba. O fii fost Internet explorer candva browserul prestabilit in windows, acum nu mai e. Acum se pune problema "browser choice" cam dupa fiecare instalare proaspata de windows 7 (la unele build-uri de la respectivul os). Eu zic sa ne uitam in trecut si sa vedem care ce browsere au venit cu ceva nou fata de batranul internet explorer. Tab-uri..le folositi, stiti de ele, va plac. Firefox a fost primul care le-a introdus. De la lansarea lui, Firefox a depasit Netscape (care a fost primul browser care a deschis lupta aceasta). De fapt a preluat idei si le-a imbunatatit, dar a venit si cu idei noi. Cati dintre voi nu aveti extensii si add-on-uri la browser, luatia minte ca ff le-a introdus. Opera e alta poveste, a avut mult de suferit pentru ca la inceput a fost pe bani si acum a mai recuperat ceva teren. Mozilla e o companie ce se intinde in toata lumea, e finantata de organizatii si guverne si isi permite sa isi faca reclama. Nu pune problema ca daca e atat de bun de ce necesita atata reclama. Nu e chiar asa, problema e in felul urmator: firefox a devenit un standard web si astfel ca multe site-uri si aplicatii sunt optimizate pentru firefox. Nu te speria, merge si in celelelate browsere, dar crede-ma ca se simte diferenta. Apropos...cu Google Chrome nu mai aveti nimic de zis. Reclamele de la el sunt mult mai dese decat la firefox, plus ca multe aplicatii ti-l recomanda la instalarea lor. |
|
| Sus |
|
Prospero Love-hungered freak

Data înscrierii: 16/Aug/2007 Mesaje: 2193 Locație: Pe forum 5665 bani
Opinie: ... it is to laugh, eh...?
|
Trimis: Joi Iun 24, 2010 12:23 am Titlul subiectului: |
|
|
| Mitza_003 a scris: |
| Google Chrome nu mai aveti nimic de zis. Reclamele de la el sunt mult mai dese decat la firefox, plus ca multe aplicatii ti-l recomanda la instalarea lor. |
Chrome e o vomă tristă. L-am instalat de probă și l-am dezinstalat în mai puțin de 5 minute.
Detest în continuare Firefox-ul și rămân la Internet Explorer. E interesant și Maxthon-ul, care le combină pe cele două...
_________________ My heart has been strapped in a straight jacket love...
HARLEY SMILES AND SHE RADIATES THE GLOW AROUND HER HALO...
|
|
| Sus |
|
|