Pagina de start a forumului Cinefabil
Autentificare Înregistrare FAQ Membri Căutare Pagina de start a forumului Cinefabil

Fuck Firefox

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Cinefabil » IT & Internet
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Prospero
Love-hungered freak
Love-hungered freak

Data înscrierii: 16/Aug/2007
Locație: Pe forum
5665 bani

Opinie: ... it is to laugh, eh...?

MesajTrimis: Joi Apr 10, 2008 10:00 pm    Titlul subiectului: Fuck Firefox Răspunde cu citat (quote)

M-am săturat până peste cap de reclamele la Firefox de pe net. S-au înmulțit în ultima vreme încât îmi vine să cred că respectiva companie are bani să cumpere jumătate din internet... Nebun/Oticnesc Dacă e cel mai tare browser din parcarea browserelor, de ce Dumnezeului are nevoie de atât de multă publicitate?! Ce dacă este IE-ul al Microsoft-ului și vine incorporat în Windows... Dacă Firefox-ul ar fi genial precum se autodeclară, și l-ar instala toți imediat după fiecare formatare a PC-ului... Dar e în continuare sub Internet Explorer și câteodată și sub Opera în topurile virtuale. Rar am întâlnit vreo reclamă la Opera, rar câte una la Netscape și Safari... Numai Firefox-ul apare peste tot, invitându-ne să îl folosim... Supărat Până și pe YouTube ! Șocat YouTube, oameni buni, YouTube - care până acum câțiva ani proclama sus și tare că Internet Explorer este browserul recomandat pentru vizualizarea optimă a clipurilor .swf (parcă asta era extensia Flash-urilor, nu?) pe net ... Ei bine, acum putem găsi recomandări de utilizare a Firefox-ului și pe YouTube.

E strigător la cer!

Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Prospero Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Mihai_Only
debutant
debutant

Data înscrierii: 31/Aug/2007

37 bani

Opinie: schh

MesajTrimis: Sâm Apr 19, 2008 7:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu este absolut deloc strigător la cer.Prospero.Firefox este un browser foarte bun și orice profesionist îl alege drept browser deafult dar fiindcă IE-ul este inclus în orice sistem de operare Windows,acesta beneficiază de mai mulți utilizatori.Eu unul am făcut și reclamă moca la firefox pe site-urile mele cu toate că puteam să aleg asta și de la adsense și să mai fac un lban dar am zis că așa ceva merită ajutor moca + un backlink.Chiar dacă Opera,Safari și NetScape nu fac reclamă,îți spun că nu sunt așa populare ca FireFox.

Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Mihai_Only Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
basaru
debutant
debutant

Data înscrierii: 04/Feb/2008
Locație: La fundul mării
362 bani

MesajTrimis: Lun Apr 21, 2008 10:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mozilla ramane pentru mine browserul number 1, oricum...

De Internet Explorer am o parere foarte proasta si dupa mine ar trebui sa fie pe la coada.
Opera e ok, iar Safari nu e asa de cunoscut pentru ca e mai mult browserul de la Apple si nu prea cred ca e prea compatibil cu windows.

In ceea ce priveste reclama, intr-adevar e ca tot dai de publicitate pentru Mozilla. Am impresia ca cei de la Google si cu Mozilla sunt parteneri in promovare reciproca, si prin asta se si explica publicitatea de pe youtube, fiind o achizitie a lui Google.

Oricum ar fi Mozilla rules.............

Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui basaru Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Mitza_003
Moderator
Moderator

Data înscrierii: 28/Dec/2007
Locație: Miami
307 bani

MesajTrimis: Joi Iun 04, 2009 8:43 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mozilla is the way. Dans super
Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Mitza_003 Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
basaru
debutant
debutant

Data înscrierii: 04/Feb/2008
Locație: La fundul mării
362 bani

MesajTrimis: Lun Ian 04, 2010 7:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

apropo, mozilla a devenit cel mai utilizat browser Surâs

Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui basaru Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Mitza_003
Moderator
Moderator

Data înscrierii: 28/Dec/2007
Locație: Miami
307 bani

MesajTrimis: Mie Iun 23, 2010 5:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu zic sa cautati pe internet "windows 7 e" si sa vedeti acre e treaba. O fii fost Internet explorer candva browserul prestabilit in windows, acum nu mai e. Acum se pune problema "browser choice" cam dupa fiecare instalare proaspata de windows 7 (la unele build-uri de la respectivul os). Eu zic sa ne uitam in trecut si sa vedem care ce browsere au venit cu ceva nou fata de batranul internet explorer. Tab-uri..le folositi, stiti de ele, va plac. Firefox a fost primul care le-a introdus. De la lansarea lui, Firefox a depasit Netscape (care a fost primul browser care a deschis lupta aceasta). De fapt a preluat idei si le-a imbunatatit, dar a venit si cu idei noi. Cati dintre voi nu aveti extensii si add-on-uri la browser, luatia minte ca ff le-a introdus. Opera e alta poveste, a avut mult de suferit pentru ca la inceput a fost pe bani si acum a mai recuperat ceva teren. Mozilla e o companie ce se intinde in toata lumea, e finantata de organizatii si guverne si isi permite sa isi faca reclama. Nu pune problema ca daca e atat de bun de ce necesita atata reclama. Nu e chiar asa, problema e in felul urmator: firefox a devenit un standard web si astfel ca multe site-uri si aplicatii sunt optimizate pentru firefox. Nu te speria, merge si in celelelate browsere, dar crede-ma ca se simte diferenta. Apropos...cu Google Chrome nu mai aveti nimic de zis. Reclamele de la el sunt mult mai dese decat la firefox, plus ca multe aplicatii ti-l recomanda la instalarea lor.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Mitza_003 Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
Prospero
Love-hungered freak
Love-hungered freak

Data înscrierii: 16/Aug/2007
Locație: Pe forum
5665 bani

Opinie: ... it is to laugh, eh...?

MesajTrimis: Joi Iun 24, 2010 12:23 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mitza_003 a scris:
Google Chrome nu mai aveti nimic de zis. Reclamele de la el sunt mult mai dese decat la firefox, plus ca multe aplicatii ti-l recomanda la instalarea lor.

Chrome e o vomă tristă. L-am instalat de probă și l-am dezinstalat în mai puțin de 5 minute.
Detest în continuare Firefox-ul și rămân la Internet Explorer. E interesant și Maxthon-ul, care le combină pe cele două...

Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Prospero Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Cinefabil » IT & Internet Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
Puteți atașa fișiere în acest forum
Puteți descărca fișiere în acest forum

Director siteuri. Site monitorizat de www.Netul.ro director web director web Linkuri impartite pe categorii  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau
Director-Web.net AddSite.ro Director Web Director web luxdesign28.ro Arta si Cultura - Evenimente Firme Director web